BUSSTATION UTRECHT JAARBEURSZIJDE

 

De aanbestedingsprocedure voor de busstation Jaarbeurszijde te Utrecht is in 2014 afgerond. K_Dekker bouw & infra b.v. uit Warmenhuizen kwam als beste uit de bus tijdens de inschrijving.

Het werk is gefaseerd uitgevoerd, waardoor de buslijnen in dienst bleven tijdens de werkzaamheden. De werkzaamheden vonden plaats in een zeer druk reizigersgebied waardoor planning en afstemming met diverse partijen van groot belang was.

Het uitgangspunt tijdens de werkzaamheden was dat het hele gebied goed bereikbaar en veilig blijft, en dat de overlast voor bijvoorbeeld reizigers die van en naar het station gaan en de bedrijven in het gebied zoveel als mogelijk werd beperkt. 

Het werk voor de herinrichting is gestart eind maart 2015 gestart en december 2016 opgeleverd.

HvE verkeer verzorgde tijdens de uitvoering de verkeersplannen voor de verkeersmaatregelen welke zijn uitgewerkt in samenspraak met de aannemer, Prorail en de gemeente Utrecht.
Overige werkzaamheden waren het opstellen het plaatsen van tijdelijke-/  en definitieve verkeersmaatregelen, aanbrengen van tijdelijke markering en het plaatsen van bouwhekken.

Kom langs voor meer informatie (en een bak koffie) of...

 

Gebr. van Egdom & Zn Verkeerswerken
Diederik Sonoyweg 7
1509 BR  Zaandam 
06 - 22 49 16 36
info@hveverkeer.nl
KvK. 65.70.31.62

 

Wij bellen jou!

    (c) 2023 Gebr. van Egdom en Zn. Verkeerswerken