Lelystad Dancetour 2017

 

Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) wordt in Lelystad ‘Dancetour 2017’ gehouden.

Inmiddels is ‘Dancetour’ in Flevoland een jaarlijks terugkerend evenement. Het evenement wordt gehouden op het grasveld bij scholengemeenschap de Arcus.

Voor deze dag is HVE verkeer gevraagd de tijdelijke verkeersmaatregelen te regelen, waaronder bebording, afzettingen en de verkeersregelaars, en verkeersregisseur. Voorafgaand aan ‘Dancetour’ is een verkeersplan van het evenement opgesteld dat is besproken met de gemeente en politie. De gemeente en politie houden dan ook contact met de verkeersregisseur van HVE verkeer tijdens het evenement. Deze verkeersregisseur is namens de organisatie het aanspreekpunt voor alle verkeerszaken voor, tijdens en na het evenement.

De regisseur heeft contact met de politie en toezicht/handhaving over de plaatsing van de borden voorafgaand aan het evenement en heeft voor de start van en tijdens het evenement contact met de politie. De regisseur stuurt de verkeersregelaars aan nabij en op het terrein en onderhoudt het contact met deze mensen. De regisseur is ook verantwoordelijk voor een eventuele opschaling, incidenten en calamiteiten en communiceert hierover met de politie en eventueel de piketdienst van de gemeente.

‘Dancetour’ staat voor Bringing People Together en daarom is het evenement nog steeds gratis toegankelijk.

Dit jaar staan de tofste DJ’s op Dancetour en is er voor ieder wat wils. Iedereen kan een dansje komen doen!

Kom langs voor meer informatie (en een bak koffie) of...

 

Gebr. van Egdom & Zn Verkeerswerken
Diederik Sonoyweg 7
1509 BR  Zaandam 
06 - 22 49 16 36
info@hveverkeer.nl
KvK. 65.70.31.62

 

Wij bellen jou!

    (c) 2023 Gebr. van Egdom en Zn. Verkeerswerken