Nationale Oldtimerdag

 

Beste bezoeker en fan van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad,

“Heerlijk, dat vooruitzicht op de 33e editie van de Nationale Oldtimerdag te Lelystad. De voorbereiding is in volle gang en we willen u opnieuw verrassen met speciale en unieke automobielen. In de rubriek ‘nieuws’ maken we u met plezier deelgenoot van onze voorpret. De achter ons liggende editie was voor ons een unieke gebeurtenis met het verkrijgen van de internationale status ‘high standard’, toegekend door de FIVA onder patronage van de Unesco. Een erkenning waar we trots op zijn. Zo kunnen we u de volgende editie nog meer doen genieten.

U weet: de Nationale Oldtimerdag is gratis toegankelijk en dat blijft zo. We hopen u als bezoeker en fan te kunnen verwelkomen. Wij willen ieder jaar de beste versie van de Nationale Oldtimerdag presenteren met bijzondere klassiekers, boeiende rijdende verhalen uit de autohistorie. Een heerlijke uitdaging. Kom maar kijken of het ons is gelukt”.

Het evenement wordt dit jaar ook weer gehouden in Bataviahaven te Lelystad.

HvE verkeer is voor dit evenement benaderd om de tijdelijke verkeersmaatregelen te regelen, waaronder de Verkeersplannen , omleidingsroutes en verkeersafzettingen. Benieuwd wat HvE voor uw projecten kan betekenen? Ga naar onze producten en diensten pagina!

Kom langs voor meer informatie (en een bak koffie) of...

 

Gebr. van Egdom & Zn Verkeerswerken
Diederik Sonoyweg 7
1509 BR  Zaandam 
06 - 22 49 16 36
info@hveverkeer.nl
KvK. 65.70.31.62

 

Wij bellen jou!

    (c) 2023 Gebr. van Egdom en Zn. Verkeerswerken