Inventarisatie en inspectie definitieve verkeersmaatregelen

 

HvE verkeer heeft er een nieuwe specialistische dienst bij: Inventarisatie en inspectie definitieve verkeersmaatregelen.
HvE  verkeersspecialiteiten is hier sinds kort mee gestart in een aantal woonwijken in de gemeente Zaanstad waar de definitieve verkeermaatregelen zijn geïnventariseerd en geïnspecteerd, ook wel de HvE verkeersscan genoemd.

Naar aanleiding van de HvE verkeersscan wordt een stappenplan gemaakt om de definitieve verkeersmaatregelen te verwijderen/herpositioneren/ vervangen of schoon te maken.

HvE verkeersspecialiteiten zal  bij vervanging  van de definitieve verkeersmaatregelen ook alles inkopen en afroepen.
De inkoopafdeling zal de definitieve verkeersmaatregelen tegen zo gunstig mogelijk tarief inkopen.

Het HvE team plaatst de definitieve verkeersmaatregelen geheel volgens de regels van het B.A.B.W, hetgeen borg staat dat de definitieve verkeersmaatregelen geplaatst zijn conform de actuele wetgeving.

Door de jaren lange ervaring van het plaatsen van definitieve verkeersmaatregelen signaleert het HvE team situaties die niet kloppen met de wetgeving, waardoor direct ingrepen kan worden en de situatie waar nodig kan worden aangepast.

Aan het einde van het werk wordt op de ontwerp en advies afdeling, waar ook enkele specialisten zitten met verkeerskundige ervaring, alle gegevens verwerkt in een overzichtstekening.

Voor u als klant:

Vraag vrijblijvend een offerte op of krijg eenmalig als nieuwe klant gratis advies, en bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie,  neem dan contact op met Martijn Venhuizen 06-12826902 of Erwin van Egdom 06- 22491636

Kom langs voor meer informatie (en een bak koffie) of...

 

Gebr. van Egdom & Zn Verkeerswerken
Diederik Sonoyweg 7
1509 BR  Zaandam 
06 - 22 49 16 36
info@hveverkeer.nl
KvK. 65.70.31.62

 

Wij bellen jou!

    (c) 2023 Gebr. van Egdom en Zn. Verkeerswerken