Nieuwe Oosthuizerbrug breder en hoger

 

De provincie Noord-Holland gaat de Oosthuizerbrug (N509) over de Beemsterringvaart bij Oosthuizen vervangen voor een bredere en hogere brug.

HvE verkeer is gevraagd voor dit project de tijdelijke verkeersmaatregelen te regelen waaronder het ontwerpen van de verkeersplannen en het plaatsen de afzettingen, omleidingsroutes, tijdelijke markering en barriers.

Om de hinder voor de omgeving en het verkeer te beperken tijdens de werkzaamheden plaatst de provincie een tijdelijke brug. Dit zal gebeuren op. zaterdag 20 mei en daarom is de Oosthuizerbrug afgesloten van 07.00 uur tot 21 mei 07.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid volgens de uitgewerkte omleidingsroutes van HvE verkeer.

Nieuwe Oosthuizerbrug breder en hoger

De brug in Oosthuizen is erg smal. Er kan slechts in één richting verkeer over rijden. De nieuwe brug wordt breder en hoger waardoor verkeer elkaar kan passeren. Hierdoor verbetert de doorstroming en kunnen automobilisten en fietsers elkaar veiliger passeren. De hogere doorvaart biedt meer mogelijkheden voor de recreatievaart en schaatsers. De nieuwe brug heeft een verwachte levensduur van 100 jaar.

Kom langs voor meer informatie (en een bak koffie) of...

 

Gebr. van Egdom & Zn Verkeerswerken
Diederik Sonoyweg 7
1509 BR  Zaandam 
06 - 22 49 16 36
info@hveverkeer.nl
KvK. 65.70.31.62

 

Wij bellen jou!

    (c) 2023 Gebr. van Egdom en Zn. Verkeerswerken